I «Livet etter Danvik» møter du tidligere Danvik-elever som har fortsatt i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

Oda Magnussen Garnes

TV-produksjon 2015/2016


Hva jobber du med nå?

– Jeg er fast ansatt som produksjonskoordinator i Einar film og fortellinger. Vi lager reklamefilm, dramaserier, spillefilm og dokumentarfilm/serier. Det siste halvåret har jeg jobbet med reklamefilm, hvor jeg gjør casting, location scouting og planlegging av produksjoner. Snart skal jeg over i dramaavdelingen og jobbe med Kids in Crime, sesong 2.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre?

– Etter mitt mediepraksisår i Mastiff begynte jeg på TV-skolen i Lillehammer, hvor jeg tok en bachelor i TV-ledelse. Siden det har jeg jobbet med mange ulike produksjoner som bla. koordinator for NRK-seriene Rådebank og Hvem Bor her, castingansvarlig for NRK-serien Olympiatroppen og koordinator for spillefilmen HØR HER`A!

Hva har Danvik betydd for din karriere?

– Danvik har betydd mye for min karriere. Det var på Danvik jeg virkelig fant ut at det var film og TV-produksjon jeg ønsket å jobbe med. Mediepraksisåret ga meg erfaring til å komme inn på TV-skolen i Lillehammer og det har siden gått i ett med ulike jobber innen TV, drama, reklame og spillefilm. Jeg vil også gi en stor schoutout til læreren min på TV-linja! Beste læreren jeg har hatt.

Hva er ditt beste tips til de som vil inn i bransjen?

– Mitt beste tips til deg som vil inn i bransjen er å være et JA-menneske! Vær positiv, nysgjerrig og ivring etter å lære og bli kjent med folk. Og ikke minst, ha troen på deg selv<3

Hva er ditt beste Danvik-minne?

– Mitt beste Danvik-minne er nok USA-turen, men også de utallige sosiale kveldene. Gjengen fra Danvik er fortsatt noen av mine beste venner. Så det er sant som de sier - på folkehøgskole møter du venner for livet!