Danvik Folkehøgskole – Mediefolkehøgskolen - er med sine knappe 200 elever en av Norges største folkehøgskoler. Skolen ligger sentralt i Drammen og har spesialisert seg på mediefag som film, TV, radio, foto og sosiale medier, spilldesign, manusarbeid og skuespill. Danvik er en populær folkehøgskole med god innsøking og høy faglig kompetanse. Elevene bor på skolen. I tillegg driver skolen et eget catering- og kurssenter med en årlig omsetning på ca. 3 millioner i året.

Danvik Folkehøgskole eies av «Stiftelsen Danvik» som er tilknyttet KFUK-KFUM og Normisjon.


Vi har nå ledig stilling som

Kjøkkenleder

Som Kjøkkenleder sitter du i skolens ledergruppe og har fagansvar, budsjettansvar og personalansvar knyttet til skolens kjøkken og catering/kurssenter.

Vi ser etter deg som

 • Har fagbrev som kokk
  På Danvik verdsetter vi fagkompetanse. Vi ønsker også å være et godt lærested for framtidige kokker. Å følge opp våre lærlinger er derfor en viktig oppgave.
  I tillegg forventer vi at du har god kompetanse i å lage et variert og godt kosthold for skolens elever, kompetanse på dietter og vegetarmat og fokus på bærekraft.

 • Har ledererfaring fra kjøkken
  Hovedoppgaven er å lede kjøkkenet slik at elevene våre får et sunt og godt kosthold under skoleåret. Du har ansvar for å lage meny, innkjøp, arbeidsfordeling og turnusplanlegging.
  Vi ser etter en leder som er tydelig, men samtidig raus nok til å romme en travel arbeidshverdag. De ansatte er vår viktigste ressurs. God personaloppfølging vil derfor være en sentral oppgave.
  Du vil også sitte i skolens ledergruppe og ha gode påvirkningsmuligheter på hvordan Danvik skal utvikle seg videre. Å kunne ha blikket på totaldriften og ikke bare kjøkkenet, er derfor viktig.

 • Liker ungdom
  Kjøkkenet på Danvik er ikke bare et kjøkken. Her samles elevene våre seg til måltider fire ganger om dagen. Ofte har vi spesielle arrangement hvor kjøkkenet spiller en vesentlig rolle: Temakvelder med tilhørende mat, bærekraftsuke, grillfest og storveis åpningsdag. Elevene har også kjøkkentjeneste slik at du kommer tett på ungdommene våre. Kanskje du også ser for deg å ha en temasamling om kosthold eller et kokkekurs-valgfag?

Skolen eier også et catering- og konferansesenter. Drift av dette, spesielt cateringdelen, er en sentral oppgave for vår kjøkkenleder. Å utarbeide gode cateringmenyer, imøtekomme kundene våre og samtidig ha fokus på god forretningsdrift er et vesentlig ansvarsområde.

Danvik er en folkehøgskole med et kristent verdigrunnlag. At du er lojal mot dette, er viktig for oss.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr deg en hektisk og flott arbeidshverdag hvor du kan utgjøre en forskjell for ungdommer på vei inn i voksenlivet. Vi håper du har engasjement, er fleksibel og samarbeider godt. Arbeidstiden er i all hovedsak lagt til dagtid med arbeid ca hver tredje helg. Det vil være noe mer arbeid gjennom skoleåret, med gode muligheter til fri i skolens ferie.

Stillingen er 80 - 100%
Vi tilbyr gode pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse og lønn etter avtale.

Hvis du blir ansatt må du levere politiattest. Du bør ha førerkort klasse B.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte rektor Hege Norøm på tlf 90624377 eller hege.norom@danvikfhs.no

Søknad sendes rektor@danvikfhs.no så snart som mulig. Vi starter intervjurunder fortløpende.


Oppstart etter avtale.