Danvik Folkehøgskole – Mediefolkehøgskolen - er med sine knappe 200 elever en av Norges største folkehøgskoler. Skolen ligger sentralt i Drammen og har spesialisert seg på mediefag som film, TV, radio, foto og sosiale medier, spilldesign, manusarbeid og skuespill. Danvik er en populær folkehøgskole med god innsøking og høy faglig kompetanse.
Danvik Folkehøgskole eies av «Stiftelsen Danvik» som er tilknyttet KFUK-KFUM og Normisjon.


Vi har nå ledige stilling som

Skolesekretær og «Alt-mulig-person»

På en skole er det mange oppgaver som skal løses. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med oppgaver innen:

 • Administrasjon
  Viktige oppgaver er å holde orden på elevadministrasjon, ta imot søknader, sende ut vitnemål og informasjon om at elever har fått plass. Du holder orden og følger opp ulike bestillinger, er systemansvarlig for elevsøkerbasen, har ansvar for sentralbord og e-postmottaket vårt. Enkel fakturering og administrasjon for kurssenteret vårt er også blant oppgavene.

 • Markedsføring
  Danvik ønsker å være synlig der ungdom er. Derfor ønsker vi at du både bidrar med å lage innhold på sosiale medier, organiserer markedsføringsarbeidet sammen med ledelsen, står på stand, presenterer skolen i ulike sammenhenger og holder orden på markedsføringsmateriell.

 • Service til elever
  Skolekontoret er på mange vis skolens servicesenter. Med et smil om munnen bistår du når elevene trenger hjelp til kopiering, utskrifter, har behov for plaster eller har spørsmål om alt fra fravær til ukeplan. Enkelte ganger trenger også elever at du stikker oppom om de er syke eller de på annet vis har behov for hjelp.

 • Alt mulig: Du er løsningen!
  På en skole er det alltid mange ting som skal ordnes. Vi leter etter deg som finner glede i å ordne opp. Noen ganger rent praktiske ting som julepynting, rigge et møterom eller innhente et tilbud. Andre ganger følge opp en elev som trenger det. Det kan også være at vi trenger deg til praktisk arbeid til konferansesenteret vårt innimellom.


Danvik er en folkehøgskole med et kristent verdigrunnlag. At du er lojal til dette, er viktig for oss.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr deg en hektisk og flott arbeidshverdag hvor du kan utgjøre en forskjell for ungdommer på vei inn i voksenlivet. Vi håper du har engasjement, er fleksibel og samarbeider godt. Arbeidstiden er i all hovedsak lagt til dagtid, men ved spesielle arrangement må du regne med kveld- og helgearbeid. Det vil være noe mer arbeid i perioder av skoleåret, med gode muligheter til å ta fri i skolens ferie.

Stillingen er 80 - 100%
Vi tilbyr gode pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse og lønn etter avtale.

Du må legge fram politiattest ved ansettelse.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte rektor Hege Norøm på tlf 90624377 eller hege.norom@danvikfhs.no

Søknad sendes rektor@danvikfhs.no innen 26. februar 2023.