Hollywood/Los Angeles

Bli med oss til Hollywood!

Bli med bak kulissene i Hollywood, og møt en internasjonal medieverden som de færreste får oppleve på nært hold! Hvert år tilbyr vi skoletur til USA, nærmere bestemt filmhovedstaden Los Angeles. Vi bor i Hollywood, med gangavstand til «Walk of fame», og får se sider av Hollywood andre bare kan drømme om. Skolens brede kontaktnett gjør at vi får møte mange spennende personligheter som deler sin historie om veien til å etablere seg som profesjonell i bransjen, og om livet sitt «over there». Når vi er der, så er de der for å møte oss - dette betyr at du fritt kan snakke med dem, spørre spørsmål og ta selfier så mye du vil!

Hva gjør vi på turen?

På tidligere turer har vi møtt blant annet komponisten til Spiderman-filmene, produsenten i American Idol, produsenten bak Justin Bieber-hits, og coachen til Beyonce og Will Smith.
I tillegg har møtt verdenskjente fotografer, og folkene bak et av de beste castingbyråene i Los Angeles!

På turen besøker vi også Universal Studios og Warner Bros., og ikke minst herlige Venice Beach!

Vi bor på et flott hotell med eget svømmebasseng og inkludert frokost.
Når vi må reise lengre turer, har vi egne minibusser for oss på Danvik, som er akkurat store nok for deg og gjengen din!

Det er også dager hvor du har helt fri til å gjøre hva du vil - noen drar i fornøyelsespark, noen drar til Joshua Tree-ørkenen, og noen shopper. Valget er ditt!

Hollywood
Bli med til Hollywood du også!

Se denne videoen for et innblikk i hvordan det er på USA-tur med Danvik!

JoshuaTreeNSW
Klikk på bildet for å se hvordan det er på USA-tur med Danvik!