I «Livet etter Danvik» møter du tidligere Danvik-elever som har fortsatt i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

Eirik Sætre Hove / Eirik Yoyo

Skuespill 2015/2016 og deltaker på "Norske Talenter" i 2014 og 2019.


Hva jobber du med nå?

– A Det er yoyo jeg driver mest med. Jeg har vært med på Norske talenter to ganger, både i 2014 og i 2019. Spesielt etter 2014-deltakelsen ble det mye å gjøre. Jeg fikk masse tilbud om å delta på forskjellige show og masse annet gøy. I tillegg har jeg prøvd meg på å lage en egen Youtube-kanal hvor jeg holder på med yoyo. Men det har bare gått sånn passe. kkurat nå jobber jeg som BPA (brukerstyrt personlig assistent) mens jeg satser alt på skuespillkarrieren.

    Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre?

    – Jeg flytta hjem først for å spare litt penger og for å ta en bachelorkarriere i skuespill og drama. Deretter dro jeg tilbake til Oslo for å satse alt på en skuespillerkarriere. Det har blitt litt forskjellige roller, men ennå ikke det helt store.


    Hva har Danvik betydd for din karriere?

    Alle bestevennene mine nå har jeg fra Drammen, altså Danvik. Uten Danvik hadde jeg aldri møtt dem, og venner trenger vi. Danvik har definitivt økt interessen min for skuespill, det har gjort meg til den skuespilleren jeg er i dag. Uten Danvik hadde jeg aldri hatt like god selvtillit på scena. Jeg tror deltagelsen i Norske Talenter ville vært mye vanskeligere uten å ha gått på skuespill-linja.

    Hva er ditt beste tips til de som vil inn i bransjen?

    – Gå Danvik! Enkelt og greit! Det er en fantastisk medieskole. Du lærer av de som er her, og det er et nydelig samlingspunkt for de som er medieinteresserte.

      Hva er ditt beste Danvik-minne?

      – Det må være turen til Los Angeles. Det var utrolig gøy, men også lærerikt. Den turen til USA var verdt hver eneste krone.