Selene Fjellvang Lie er en av årets deltakere i «Camp Kulinaris» på Viaplay. Hun er én av to tidligere Danvik-elever i årets kokkekonkurranse som har premiere mandag 18.mars.

Mitt forhold til Camp Kulinaris er at det er litt drama og det er morsomme kjendiser der. Man skal liksom lære å lage mat. Der har jeg ikke så gode forutsetninger. Jeg er nemlig ikke så glad i det. De tre siste dagene har jeg spist riskjeks med skinke og ketchup. Det er kanskje litt kjedelig, men veldig effektivt.

«De tre siste dagene har jeg spist riskjeks med skinke og ketchup.»

Selene gikk skuespillinja på Danvik i 2017. Hun har dermed gode forutsetninger for å vise seg frem på både scene og skjerm. Likevel var det ikke helt enkelt å delta på et så omfattende program som Camp Kulinaris.

– Det som er vanskelig når man er helt ny er at de deltakerne andre vet hvordan de skal fremstå på skjermen. Det handler om å få mest mulig tv-tid og å få kameraene til å fokusere på deg. Dette var litt uvant for meg, og som ny deltaker vet man ikke helt hvordan man skal være for å få til det.

Innspillingen til Camp Kulinaris startet i august i fjor og varte i litt over en måned. Selene sier at opplevelsen var helt både krevende og veldig gøy.

– Man må være sharp og «på» hele tida. Det er ganske tungt når det er filming fra 07 til 24 hver dag. Det var krevende og tidvis litt jævlig, men det var også sinnssykt gøy.

Selene har blitt kjent gjennom sosiale medier. Hun startet på null, men har nå over 300 000 følgere på TikTok. Selene forteller at hun ble ringt av et castingbyrå som ville ha henne med.

Alle deltagerne i årets Camp Kulinaris. Foto: Viaplay
Selene (t.v) og Yasmin i midten. Foto: Viaplay



– De har bare plukket meg opp gjennom some. Jeg tenkte «kjempegøy». Min største drøm har vært å bli programleder i TV, så det er et steg nærmere drømmen.

Hvordan er de andre deltakerne?

– Det er en gærn gjeng. Alle har så sinnsykt stor personlighet - de tar plass og står på kravene. Jeg tar vanligvis litt plass, men fikk det ikke helt til i denne gjengen.

«Min største drøm har vært å bli programleder i TV, så det er et steg nærmere drømmen.»

I tillegg til Selene er det også en annen tidligere Danvik-elev som er deltaker i årets program. Yasmin Mehmood (27) har jobbet flere år i radio, blant annet P3, P4, NRJ og P5 Hits.

Selene var litt overrasket over å møte en tidligere Danviking der.

– Det var så sprøtt da jeg fant ut at Yasmin skulle være med på programmet. Vi har jobba litt sammen i radio året etter Danvik. Vi har ikke særlig kontakt med hverandre til tross for dette, men jeg liker Yasmin kjempegodt. Vi funka godt der inne i studioet.

Camp Kulinaris har premiere mandag 18. mars. Programmet kan du se på Viaplay