Danvik Folkehøgskole – Mediefolkehøgskolen - er med sine knappe 200 elever en av Norges største folkehøgskoler. Skolen ligger sentralt i Drammen og har spesialisert seg på mediefag som film, TV, radio, foto og sosiale medier, spilldesign, manusarbeid og skuespill. I tillegg eier skolen et eget selskap – Danvik Konferanse og Catering – som leverer både hverdagsmat og festmat, leier ut konferanselokaler og overnattingsrom. Dette er en viktig inntektskilde for å kunne tilby en skole av høy kvalitet. Danvik Folkehøgskole eies av «Stiftelsen Danvik» som er tilknyttet KFUK-KFUM og Normisjon.

Vi har ledig stilling som markedsarbeider, ca 20%

Vi ønsker å sette økt fokus på vårt cateringtilbud og ikke minst vår mulighet til å bruke skoleanlegget i sommersesongen gjennom bedre markedsføring og salg. Vi ser derfor etter deg som har erfaring og behersker markedsføring gjennom hjemmeside og sosiale medier, har planlagt og gjennomført kampanjer og liker salg, både oppfølging av eksisterende kunder, men også å ta «de kalde telefonene» for å øke kundeporteføljen. Du må kunne organisere markedsarbeidet, produsere innholdet og gjerne også ha forståelse for Google Ads.

Du vil få stor frihet til å utforme oppdraget, både innholdsmessig og når du ønsker å arbeide. I snitt gjennom året vil stillingen utgjøre ca 20%, med noen sesongtopper og andre roligere perioder.

Vi har kontorplass, men vi er ikke i denne jobben avhengig av tilstedeværelse hele tiden slik at søkere utenfor Drammen/nærområdet også er interessante.

I hovedsak vil markedsføringsarbeidet være tilknyttet DKCs leveranse, men noe arbeid for skolen må også forventes.

Vi tilbyr lønn etter avtale og gode pensjonsordninger i Statens Pensjonskasse.

Har du lyst på en markedsjobb som ikke bare har til hensikt å øke salget, men gjennom det bygge en bedre skole for ungdom, sender du en søknad til hege.norom@danvikfhs.no innen 20.03.22

Har du spørsmål kan du kontakte daglig leder i DKC Hege Norøm på tlf 906 24 377.