I «Livet etter Danvik» møter du tidligere Danvik-elever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.


Nellie Krokstad

Foto/TV-produksjon 2015/2016



Hvor jobber du nå?

– Jeg bor i Oslo og jobber som influenser. På YouTube-kanalen min "Nellie" snakker jeg mye om psykisk helse og litt klovnerier.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre?

– Jeg flyttet til Oslo og startet først som vikar i et vikarbyrå for barnehager, frem til jeg klarte å leve av YouTube i 2017.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

– TV-linja, og ikke minst læreren jeg hadde der, hjalp meg til å forstå at jeg kunne mer enn jeg trodde. Jeg har faktisk skrevet en bok, "Løvetannbarnet", og skrevet litt om det der. Jeg ble kastet ut i utfordringer jeg aldri hadde turt ellers, og taklet dem bra fordi jeg følte meg trygg og i riktig miljø.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

– Tro og stol på det du gjør og deg selv. Alle skapere har sitt særpreg og det er forfriskende. Ting kan ta tid, men det er en tid hvor du gjør det du liker, så det er absolutt verdt det.

Hva er ditt beste Danvik-minne?

– Å bare rusle rundt i gangene på skolen, alltid treffe på folk som vil henge og generelt kulturen som er på en folkehøgskole. Alle er så forskjellig, og det er så sunt å være rundt fine folk. Og USA-turen da, selvfølgelig.