I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.


Stian Nedrejord

Skuespill for scene og film 2014/2015


Hvor jobber du nå?

– Nå jobber jeg som Redaktør og Daglig Leder i Radio Kvinesdal, som er en av Norges eldste lokalradioer.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre?

– Etter Danvik ble jeg værende hjemme i Flekkefjord og jobbet en stund som lagerarbeider på Norsk Storkjøkken. Plutselig en dag tikket det inn en melding på Facebook, om jeg ville jobbe som redaktør i Radio Kvinesdal! Jeg ante ikke hva en redaktør gjorde og hadde ingen erfaring med radio, men tenkte at dette kunne bli en spennende utfordring!

Hva har Danvik betydd for din karriere?

– Uten året på Danvik ville jeg uten tvil stått mye mer på bar bakke da jeg begynte i radioen, enn det jeg gjorde med ett år på Danvik i ryggen.
 Selv om jeg gikk skuespill-linja, er det flere ting jeg føler jeg får bruk for i radioen.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

– Mitt beste tips er å bare hoppe i det uansett hvor mye eller lite erfaring du har! Du vil uansett lære masse nytt som vil hjelpe deg å gro både personlig og profesjonelt.

Hva er ditt beste danvikminne?

– 

Etter ett spennende år med mange nye mennesker og opplevelser, er det veldig vanskelig å velge ett bestemt minne. Jeg må nok kanskje si at alle Danvikkveldene og temakveldene er noen av de minnene som sitter i sterkest!