Kort om hva du lærer dette året

Du lærer å starte og drive en spillbedrift, hvordan man ferdigstiller et spill på proffnivå, hvordan du utgir spill på plattformer som Steam og Google Play, hvordan spillteknologi brukes i andre bransjer, samt pitching, salg, markedsføring og nettverksbygging.

Utstyr som finnes på skolen

Skolen stiller med VR-briller (Oculus, Vive), 3D-printere (2 stk. Prusa MK3, Flashforge Finder, Flashforge Dreamer) til fri bruk for elevene, en felles PC ment for bruk til VR, server for kopiering av arbeidsfiler, eget kontor, pult, nettverkskabler, strømkabler og kontorstoler. Skolen stiller også med en startkapital til bedriften.

Spill og entreprenørskap er linja for deg som allerede har gått et år med spill/spilldesign, og som ønsker å se på mulige karriereveier innenfor spillindustri og entreprenørskap.

Her får du en innføring i hvordan man lager et spill fra start til ferdigstilling og hvordan man utgir dette på plattformer som Steam eller Google Play. De erfarne veiledere har bakgrunn fra industrien, og vil kunne hjelpe deg å skape din egen fremtidige arbeidsplass.

I løpet av skoleåret har studentene stor frihet til å forme sin faglige hverdag og sette seg høye mål for egenutvikling. I starten av skoleåret lærer du mye om det entreprenørielle ved en virksomhet der man gjør analyser av markedet og ser på hvilke muligheter man har til å utvikle bedriften. Basert på dette, kommer vi sammen opp med et opplegg og en årsplan som er skreddersydd til bedriften.

Linja er knyttet opp mot Ungt Entreprenørskap.

Felles studieturer
2
🇺🇸
USA (Hollywood, L.A.)
Les mer
🇮🇳
India
Les mer

Q&A

Mer Informasjon

test

test